📚 Njoftim për gjuhëtarët, mësimdhënësit, shkrimtarët dhe gazetarët e ardhshëm! 📚

28 Qershor 2024
SHARE

A jeni maturant që keni pasion për gjuhët, letërsinë dhe komunikimin? Lajm i mrekullueshëm! Regjistrimet në Fakultetin e Filologjisë në Universitetin e Prishtinës po hapen së shpejti!

🌟 Pse të zgjidhni programet Baçelor të Fakultetit të Filologjisë? 🌟 Fakulteti ynë ofron një gamë të gjerë të programeve në fushën e gjuhëve dhe gazetarisë. Këto programe përfshijnë studimin e gjuhëve dhe kulturave kombëtare dhe të huaja (brenda programeve të studimit studentët mësojnë gjuhën spanjolle dhe japoneze). Programet tona janë të dizajnuara për të përgatitur studentët për një treg pune dinamik dhe konkurrues.

📚 Kurrikula Jonë 📚 Kurrikula jonë ofron një gamë të gjerë programesh studimi në gjuhë, letërsi dhe komunikim. Programet përfshijnë:

  • Gjuhë shqipe (240 ECTS), Letërsi Shqipe (240 ECTS), Gjuhë dhe Letërsi Angleze (240 ECTS), Gjuhë dhe Letërsi Gjermane (240 ECTS), Gjuhë dhe Letërsi Frënge (240 ECTS), Gjuhë dhe Letërsi Turke (240 ECTS), Gazetari (180 ECTS), Orientalistikë (240 ECTS).

🔍 Mundësi karriere 🔍 Diploma nga Fakulteti i Filologjisë ju përgatit për karrierë në mësimdhënie, përkthim, media, marrëdhënie me publikun dhe institucione kulturore. Programet tona ofrojnë përvojë praktike dhe mundësi për shkëmbime ndërkombëtare.

📥 Shkarkoni broshurën informative 📥 Për të mësuar më shumë rreth programeve tona dhe si të aplikoni, shkarkoni broshurën e detajuar këtu: Broshura e Fakultetit të Filologjisë të Universitetit të Prishtinës

Bëhuni pjesë e Fakultetit të Filologjisë dhe eksploroni botën përmes gjuhës dhe letërsisë. Ne mezi presim t'ju shohim të arrini sukseset tuaja!

#UniversitetiiPrishtinës #FakultetiiFilologjisë