💻 Njoftim për inovatorët e ardhshëm! 💻

26 Qershor 2024
SHARE

A jeni maturant që keni pasion për inxhinierinë elektrike dhe shkencat kompjuterike? Lajm i mrekullueshëm! Regjistrimet në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në Universitetin e Prishtinës po hapen së shpejti!

🌟 Pse të zgjidhni programet Baçelor të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike? 🌟 Në Fakultetin tonë, inovacioni është në qendër të misionit tonë. Për më shumë se shtatë dekada, ne kemi ruajtur reputacionin e përsosmërisë në mësimdhënie, hulumtim dhe shërbim për komunitetin. Programet tona përmbajnë teori dhe praktikë për të siguruar që studentët tanë të jenë liderë në zhvillimet teknologjike.

📚 Kurrikula jonë 📚 Kurrikula jonë ofron një gamë të gjerë programesh studimi në inxhinierinë elektrike dhe shkencat kompjuterike. Programet përfshijnë:

• Baçelor: Elektronikë, Automatikë dhe Robotikë (180 ECTS), Teknologjitë e Informacionit dhe Komunikimit (180 ECTS), Inxhinieri Kompjuterike dhe Softuerike (180 ECTS), Elektoenergjetikë (180 ECTS).

🔍 Mundësi karriere 🔍 Diploma nga Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike ju përgatit për karrierë në elektronikë, IT, zhvillim softuerik dhe elektoenergjetikë. Programet tona ofrojnë përvojë praktike dhe mundësi për shkëmbime ndërkombëtare.

📥 Shkarkoni broshurën informative 📥 Për të mësuar më shumë rreth programeve tona dhe si të aplikoni, shkarkoni broshurën e detajuar këtu: Broshura e Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike të Universitetit të Prishtinës

Bëhuni pjesë e Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike dhe kontribuoni në avancimin e teknologjisë. Ne mezi presim t'ju shohim të arrini sukseset tuaja!

#UniversitetiiPrishtinës #FakultetiiInxhinierisëElektrikeDheKompjuterike