📈 Njoftim për ekonomistët dhe liderët e ardhshëm! 📈

26 Qershor 2024
SHARE

A jeni maturant që keni pasion për ekonominë dhe biznesin? Lajm i mrekullueshëm! Regjistrimet në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Prishtinës po hapen së shpejti!

🌟 Pse të zgjidhni programet Baçelor të Fakultetit të Ekonomisë? 🌟 Fakulteti ynë është i përkushtuar në përgatitjen e individëve për role udhëheqëse përmes arsimit, kërkimit dhe praktikës në fushën e ekonomisë. Ne ofrojmë një gamë të gjerë programesh të specializuara, që i përgatisin studentët për një treg pune dinamik dhe konkurrues.

📚 Kurrikula jonë 📚 Kurrikula jonë ofron një gamë të gjerë programesh studimi në ekonomi dhe biznes. Programet përfshijnë:

• Baçelor: Banka dhe Financa, Menaxhment, Marketing, Ekonomiks, Kontabilitet,  Ekonomi e Aplikuar dhe Menaxhim (në gjuhën angleze).

🔍 Mundësi karriere 🔍 Diploma nga Fakulteti Ekonomik ju përgatit për karrierë në fusha të ndryshme si bankat, menaxhmenti, marketingu, ekonomia dhe kontabiliteti. Programet tona ofrojnë përvojë praktike dhe mundësi për shkëmbime ndërkombëtare.

📥 Shkarkoni broshurën informative 📥 Për të mësuar më shumë rreth programeve tona dhe si të aplikoni, shkarkoni broshurën e detajuar këtu: Broshura e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Prishtinës

Bëhuni pjesë e Fakultetit Ekonomik dhe bëhuni liderë në fushën e ekonomisë dhe biznesit. Ne mezi presim t'ju shohim të arrini sukseset tuaja!

#UniversitetiiPrishtinës #FakultetiEkonomik