🔬 Njoftim për shkencëtarët dhe matematikanët e ardhshëm! 🔬

25 Qershor 2024
SHARE

A jeni maturant që keni pasion për shkencat natyrore dhe matematikën? Lajm i mrekullueshëm! Regjistrimet në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore në Universitetin e Prishtinës po hapen së shpejti!

🌟 Pse të zgjidhni programet Baçelor të Fakultetit të Shkencave Matematike-Natyrore?🌟 Fakulteti ynë është qendra kryesore për studime dhe kërkime në shkencat natyrore. Me një traditë të gjatë dhe programe të përditësuara, ne ofrojmë arsim të avancuar në fushat e biologjisë, kimisë, fizikës, shkencave kompjuterike, gjeografisë, ekologjisë dhe matematikës financiare.

📚 Kurrikula jonë 📚 Kurrikula jonë ofron një gamë të gjerë programesh studimi në shkencat natyrore dhe matematikë. Programet përfshijnë:

  • Baçelor: Biologji (180 ECTS), Kimi (180 ECTS), Kimi Inxhinierike (180 ECTS), Shkenca Kompjuterike (180 ECTS), Ekologji dhe Mbrojtje e Mjedisit (180 ECTS), Matematikë Financiare në Banka dhe Sigurime (180 ECTS), Gjeografi (180 ECTS), Fizikë (180 ECTS), Matematikë (180 ECTS), Biologji Molekulare (180 ECTS), Kimi Ushqimore (180 ECTS).

🔍 Mundësi karriere 🔍 Diploma nga Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore ju përgatit për karrierë në arsim, kërkime shkencore, menaxhim mjedisor dhe industri. Poashtu, programet tona ofrojnë përvojë praktike dhe mundësi për shkëmbime ndërkombëtare.

📥 Shkarkoni broshurën informative 📥 Për të mësuar më shumë rreth programeve tona dhe si të aplikoni, shkarkoni broshurën e detajuar këtu: Broshura e Fakultetit të Shkencave Matematike-Natyrore të Universitetit të Prishtinës

Bëhuni pjesë e Fakultetit të Shkencave Matematike-Natyrore dhe eksploroni mrekullitë e botës natyrore dhe matematikës. Ne mezi presim t'ju shohim të arrini sukseset tuaja!

#UniversitetiiPrishtinës #FakultetiiShkencaveMatematikeNatyrore