Panairi i universiteteve franceze

10 Tetor 2023
SHARE

Jeni student dhe jeni i interesuar për një shkëmbim jashtë vendit?

Dëshironi të përfitoni nga një sistem arsimor i përsosur dhe diploma prestigjioze të njohura ndërkombëtarisht?

Panairi i Universiteteve Franceze do të vijë në Kosovë për ju!

Ejani dhe zbuloni programet mësimore, shkëmbimet dhe mundësitë për të studiuar në Francë me shumë përfaqësues të universiteteve franceze, më 31 tetor nga ora 10:00 deri në 15:00, në Bibliotekën Kombëtare të Prishtinës.

Edicioni i 6-të i Panairit të Universiteteve Franceze në Kosovë organizohet nga Ambasada e Francës në Kosovë, Aleanca Franceze e Prishtinës dhe Espace Campus France, në bashkëpunim me Qendrën për Zhvillim të Karrierës në Universitetin e Prishtinës dhe Kolegjin AAB.