Konferenca e katër shkencore ndërkombëtare në edukim fizik, sport dhe shëndet

26 Shtator 2023
SHARE

FEFS  organizon  Konferencën e katër shkencore ndërkombëtare në edukim fizik, sport dhe shëndet. 

Këshilli organizator ka nderin t'ju ftojë të kontribuoni me punën tuaj kërkimore në konferencë, e cila do të mbahet në datat 17-18 nëntor 2023.

Pranimi i abstraktëve do të jetë i hapur deri më 15 tetor 2023.