Hapet konkurs për pranim të studentëve të rinj në Fakultetet: Filozofik, Juridik, Ekonomik dhe Mjekësi

13 Korrik 2023
SHARE

Të dashur maturantë,

Me kënaqësi, ju njoftojmë se Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” e shpall të hapur konkursin për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore, për vitin akademik 2023/2024, në këto programe studimore:

Fakulteti Filozofik

- Antropologji dhe Trashëgimi Kulturore

Fakulteti Juridik

-Juridik

Fakulteti Ekonomik

- Banka dhe Financa

- Marketing

- Ekonomiks

- Kontabilitet

Fakulteti i Mjekësisë

Infermieri

Për konkursin e plotë për këto programe klikoni KËTU.

Ndërkaq, për programet e tjera studimore, informatat dhe konkursin e plotë e gjeni në këtë link:

https://uni-pr.edu/page.aspx?id=1,35,2213

Suksese! #BëhuUP