KONKURS PËR PRANIMIN E STUDENTËVE TË RINJ

10 Korrik 2023
SHARE

Të dashur maturantë,

Me kënaqësi, ju njoftojmë se Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” e shpall të hapur konkursin për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore, për vitin akademik 2023/2024.

Gjithsej 4192 studentë të rregullt planifikohet të bëhen pjesë e UP-së për këtë vit akademik, në afatin e parë të konkursit.

Për të gjithë të interesuarit, UP-ja numëron qindra programe studimore në 14 fakultete, për t’u bërë pjesë e të cilave mund të aplikoni deri më 18 korrik 2023.

Për konkursin e plotë klikoni KËTU.

Vërejtje: UP-ja, për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore – baçelor, për vitin akademik 2023/24, në programin Antropologji dhe Trashëgimi Kulturore (Fakulteti Filozofik); studimet baçelor në Fakultetin Juridik; programin Banka dhe Financa, programin Marketing, programin Ekonomiks, programin Kontabilitet (Fakulteti Ekonomik) dhe programin Infermieri (Fakulteti i Mjekësisë) ka publikuar konkurs të veçantë të cilin e gjeni KËTU

Suksese! #BëhuUP