Bëhu pjesë e “KarrieraUP”, rrjetëzohu me punëdhënësit!

08 Qershor 2023
SHARE

Të nderuar studentë dhe të diplomuar të UP-së,


Ju interesojnë kriteret e tregut të punës në fushën e studimit Tuaj?
Dëshironi të dini më shumë për përgatitjen e mirëfilltë të dokumenteve për aplikim? Ju intereson çfarë vlerësojnë punëdhënësit në intervistë pune?

Takoni drejtorët ekzekutiv dhe menaxherët e burimeve njerëzore të institucioneve pjesëmarrëse si POVIO, ProCredit Bank, PRIME Retail and Trade Solutions, AgroProduct, TEB Bank, etj., si dhe përfito nga këshillat që do të ofrojnë ata për përgatitjen Tuaj sa më të mirë për tregun e punës.

Kur: 13-16 qershor 2023

Ku: Zyra e QZhK-së, Biblioteka Kombëtare e Kosovës

Kuptoni çfarë të përfshini në CV kur nuk keni përvoje pune, cfarë e përbën një letër motivimi të mirë, sjelljet korrekte gjatë intervistës dhe pergatitjet e nevojshme, ndikimi në punësim i postimeve Tuaja në rrjete sociale, rëndësia e vullnetarizmit dhe punës praktike, kriteret e tregut të punës, shembuj konkret nga puna e punëdhënësve me punëkërkues e gjithashtu edhe storie suksesi.

 

Për më shumë informata rreth datave dhe orës së sesioneve informuese dhe rrjetëzuese, vizitoni platformën ekarriera.uni-pr.edu

Ju mirëpresim!

---

Hapja zyrtare e “KarrieraUP”

13 qershor 2023, 11:00h-13:00h

Holli i Bibliotekës Kombëtare të Kosovës

 

Sesioni 1

Anita Kosumi

Departamenti i Burimeve Njerëzore

Kompania “Povio”  

14 qershor 2023, ora 11:00, QZhK (Biblioteka Kombëtare)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSep5mkZZIjs-ClCCh18m2yXIJx84cfWB6sypTZ-IB4PFoDH7w/viewform?usp=sharing

 

Sesioni 2

Albina Metaj-Ajvazi

Departamenti i Burimeve Njerëzore

ProCredit Bank

14 qershor 2023, ora 12:30, QZhK (Biblioteka Kombëtare)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeloGRNlEfbOeyy0GziKvbrR70L2964DzcItPO2_eJKcZFU6w/viewform?usp=sharing

 

Sesioni 3

Njomzë Doda

HR Business Partner

Getoar Hajrizi

Lead Data Engineer

PRIME Retail and Trade Solutions

14 qershor 2023, ora 14:00, QZhK (Biblioteka Kombëtare)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSea4k8jfYp2_gwVONyQ5HkqE30hu2NPILpSsnMEnmcYCSmPqA/viewform?usp=sharing

 

Sesioni 4

Besim Loshaj

Zv.Drejtor dhe menaxher i financave

AgroProduct

15 qershor 2023, ora 11:00, QZhK (Biblioteka Kombëtare)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdp1pMcs819Jbp5xh00OZyPh-QSEDYpYgVcTHJRWwuD67ZFPA/viewform?usp=sharing

 

 

Sesioni 5

Teuta Abdullahu, Genta Morina

Departamenti i Burimeve Njerëzore

TEB Bank

16 qershor 2023, 11:00h, QZhK (Biblioteka Kombetare) 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7-EpT2M8lIrFzqLPhmWwhXJanoiSFYtgveU6CcRGa_RZDqg/viewform?usp=sharing