Webinar: Pse janë platformat digjitale gjithë furi: E kaluara, e tashmja dhe e ardhmja e platformave dixhitale

17 Maj 2023
SHARE

Të dashur studentë,

Shkolla Kombëtare për Teknologji të Informacionit dhe Komunikimit do të mbajë webinarin e radhës, sot në ora 14:00, me temë “Pse janë platformat digjitale gjithë furi: E kaluara, e tashmja dhe e ardhmja e platformave dixhitale.

Qëllimi i këtij prezantimi është të ofrojë një pasqyrë të origjinës së debatit të platformës digjitale në Sistemet e Informacionit, gjendjen aktuale të kërkimit brenda platformave dixhitale dhe të argumentojë më tej për rolin e vazhdueshëm të platformave dixhitale brenda kontekstit të rregullimeve të reja arkitekturore dixhitale.

Folësi i këtij webinari Dr. Carsten Sørensen, profesor në lëndën Inovacioni Dixhital brenda Departamentit të Menaxhimit në Shkollën e Ekonomisë dhe Shkencave Politike në Londër (LSE), do të shtjellojë gjerësisht temën, bazuar në hulumtimet e kryera me pjesëmarrës të ndryshëm të industrisë që nga viti 2008.

Për regjistrim dhe detaje të tjera ju lutem shikoni: Why Are Digital Platforms All the Rage: The Past, Present, and Future of Digital Platforms – nrsi-ks.eu

Gjithë të mirat!