"KarrieraUP" - këshilla dhe rrjetëzim me punëdhënësit

02 Nëntor 2022
SHARE

Të dashur studentë dhe të diplomuar të UP-së,

Ju interesojnë kriteret e tregut të punës në fushën e studimit tuaj?

Dëshironi të dini më shumë për përgatitjen e mirëfilltë të dokumenteve për aplikim?

Ju intereson çfarë vlerësojnë punëdhënësit në intervistë pune?

Bëhuni pjesë e “KarrieraUP” dhe takoni drejtorët ekzekutivë apo përfaqësuesit e departamentit të burimeve njerëzore të gjashtë institucioneve pjesëmarrëse, prej të cilëve mund të përfitoni nga këshillat që do të ofrojnë ata për përgatitjen tuaj sa më të mirë për tregun e punës.

08-10 nëntor 2022

Në zyrën e Qendrës për Zhvillim të Karrierës (Biblioteka Kombëtare e Kosovës)

 

Institucionet/kompanitë pjesëmarrëse:
 

Raiffesen Bank

08 nëntor 2022 (e martë), ora 11:00

Folëse: znj. Mirvete Aliu, Departamenti i Burimeve Njerëzore

Konfirmo pjesëmarrjen: https://bit.ly/3SBkNrR

 

Kikxxl & Evrotarget LLC

08 nëntor 2022 (e martë), ora 14:00

Folëse: Znj. Adelina Zeka, Departamenti i Burimeve Njerëzore

Konfirmo pjesëmarrjen: https://bit.ly/3sBMGp6

 

FINCA

09 nëntor 2022 (e mërkurë), ora 11:00

Folëse: Znj. Dafina Shkodra, Departamenti i Burimeve Njerëzore

Konfirmo pjesëmarrjen: https://bit.ly/3zgHZoF

 

Akademia e fëmijëve "LOJA"

09 nëntor 2022 (e mërkurë), ora 14:00

Folës: Znj. Haxhere Deshishku (drejtoreshë) dhe Tringa Jusufi (udhëheqëse e programit edukativ)

Konfirmo pjesëmarrjen: https://bit.ly/3sxhqrx

 

Kompania "Manaferra"

10 nëntor 2022 (e enjte), ora 11:00

Folës: z. Faton Sopa, drejtor

Konfirmo pjesëmarrjen: https://bit.ly/3sxSsZ4

 

Kompania "PozheguBrothers”

10 nëntor 2022 (e enjte), ora 14:00

Folës: Arkitektët e kompanisë

Konfirmo pjesëmarrjen: https://bit.ly/3SLFOk0