Apliko si ligjërues mysafir në Universitetin e Shërbimeve Publike në Hungari

20 Gusht 2022
SHARE

Universiteti i Shërbimeve Publike në Hungari mirëpret aplikimet nga profesorë ndërkombëtarë në programin për ligjërues mysafirë.

I themeluar ne vitin 1808, universiteti nikoqir ofron studime në disa fusha dhe nivele studimi.

Për të kuptuar më shumë rreth kësaj mundësie, shfletoni thirrjen e plotë duke klikuar KËTU.

Afati i fundit për aplikim është data 31 gusht 2022.