Apliko në programin për bursa të KAEF-it

29 Gusht 2022
SHARE

KAEF është fond i arsimit, i administruar nga këshillat amerikane dhe i dedikohet zhvillimit të qëndrueshëm dhe afatgjatë ekonomik të Kosovës, përmes arsimimit të të rinjve.

Me anë të këtij programi, ju mund të fitoni bursë studimi në top universitetet amerikane.

Mundësia për aplikim është e hapur deri më 19 shtator 2022. Për të kuptuar më tepër rreth programit, por edhe për të filluar aplikimin, vizitoni: https://www.kaef-online.org/