Sesion informues online për maturantët "Programet studimore në Universitetin e Prishtinës dhe karriera pas studimeve

20 Maj 2022
SHARE

 

Të dashur maturantë,

Ju ftojmë të na bashkangjiteni në sesionin informues që organizon Qendra për Zhvillim të Karrierës në Universitetin e Prishtinës rreth mundësive për studime në UP, programeve studimore, mundësitë për angazhim gjatë studimeve dhe karriera pas diplomimit.

Sesioni informues do të mbahet më 26 maj 2022 (e enjte) prej orës 15:00 deri 16:00h në platformën virtuale “Google Meet”.

Konfirmoni pjesëmarrjen duke plotësuar këtë formular: https://bit.ly/3a9aPxA ose përmes emailit në [email protected]

Linku ndërlidhës për takim: meet.google.com/gyd-ksbm-wkg