VENTUREUP hap thirrjen e dytë për aplikim në Programin e Inkubacionit të Rinisë

28 Dhjetor 2021
SHARE

VentureUP e shpall të hapur thirrjen e dytë për Programin e Inkubacionit të Rinisë. Nëse keni një ide kreative dhe dëshironi të kontribuoni në zhvillimin e sektorit të turizmit në Kosovë me një startup ekologjik, atëherë jeni në vendin e duhur.

Qëllimi i këtij programi është të mbështesë sipërmarrësit e rinj aspirantë në ngritjen e startup-eve të tyre inovative në fushën e turizmit të qëndrueshëm dhe eko-miqësor.

Nuk është e nevojshme të jeni profesionist biznesi për të filluar me VentureUP, sepse VentureUP ofron trajnime dhe mentorim profesional të biznesit të krijuar, duke ju mësuar se si të ndërtoni një model biznesi dhe më shumë. Ata ofrojnë edhe trajnime në lidhje me qëndrueshmërinë dhe ndikimin social dhe mjedisor, duke ju ndihmuar të kuptoni parimet e bërjes së startup-it tuaj të qëndrueshëm dhe miqësor ndaj mjedisit. Trajnerët ndërkombëtarë dhe vendorë do të mbulojnë të gjitha modulet që lidhen me biznesin dhe qëndrueshmërinë.

Inkubatori i Rinisë është pjesë e Programit Green Hub që po zbatohet nga VentureUP - Qendra për Inovacion dhe Ndërmarrësi e Universitetit të Prishtinës, së bashku me partnerin Sustainability Leadership Kosova, ndërkaq po mbështetet nga UNDP Kosovo.

 

Çfarë fitojnë startup-et?

 • Deri në 9,000 € në financim fillestar;
 • Trajnim i përshtatur nga trajnerë të njohur ndërkombëtarë dhe kombëtarë;
 • Mentorim nga 20+ mentorë;
 • Trajnim nga stafi i VentureUP;
 • Hapësirë ​​pune falas;
 • Laptopë.

Kush ka të drejtë të aplikojë?

 • Startup kreativ, në fazë të hershme, me një ide të vlefshme dhe inovative në sektorin e ekoturizmit në Kosovë;
 • Fillestarët që kërkojnë të ndërtojnë prototipet e tyre;
 • Fillestarët që kërkojnë të ndërtojnë modelet e tyre të biznesit;
 • Startups me ekipe të përkushtuara;
 • Ekipet fillestare që duan të jenë pjesë e komunitetit të sipërmarrësve të VentureUP;
 • Gratë sipërmarrëse ose startup-et e udhëhequra nga gratë inkurajohen shumë të aplikojnë.

Nëse i plotësoni kriteret, atëherë mos prisni, APLIKONI! Sigurohuni që të gjitha informacionet që jepni të jenë të sakta përpara se të dorëzoni aplikacionin tuaj.

Për çdo çështje që lidhet me aplikacionin, luteni të kontaktoni [email protected] ose dërgoni mesazh direkt në Facebook, Instagram, LinkedIn ose Twitter në llogaritë zyrtare të VentureUP. 

Afati i fundit për aplikime është 21 janar 2022!

Për më shumë detaje në lidhje me programin, ju ftojmë në sesionet informuese në datat e mëposhtme:

5, 10, 14 dhe 19 janar 2022.