UPpodcast - Gjithçka gati për UVP’23

12 Qershor 2023
SHARE

#UPpodcast vazhdon me serinë e radhës dhe këtë të hënë diskutohet për Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës dhe bashkëpunimet ndërkombëtare të UP-së.

Në studio me Dren Gërgurin ishte Lumnije Bajrami, Drejtoreshë e Zyrës për Marrëdhënie me Jashtë në UP.

Më pak se një muaj na ndanë nga fillimi i Universitet Veror Ndërkombëtar të Prishtinës dhe në podcast ndër të tjera bisedohet për karakteristikat e edicionit të sivjetmë, risitë dhe kurset dhe aktivitetet tjera që ofrohen në dy javë, aq sa zgjatë UVP-ja. Gjithashtu, trajtohen mundësitë që ofrohen për studentët dhe stafin e UP-së, si rrjedhojë e bashkëpunimrve ndërkombëtare të UP-së me Universitete të ndryshme.

Për më shumë, ndiqeni episodin e tretë të serisë së dytë të podcasts.

 

 

Listen to "UPpodcast - Dren Gerguri & Lumnije Bajrami UVP23" on Spreaker.