URIMI I REKTORIT SAHITI ME RASTIN E FESTES SË KURBAN BAJRAMIT

09 Korrik 2022
SHARE

Të dashur studentë,
I nderuar personel i UP-së,
Qytetarë të besimit islam,


Me lejoni që në emër të menaxhmentit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, të ju uroj festën e Kurban Bajramit. Në këtë ditë të shenjtë, uroj për më shumë mirësi, solidaritet, mirëkuptim dhe dashuri në mes njëri-tjetrit!

Në të tilla festa kur pozitiviteti mbizotëron, ftoj për më shumë përkushtim në arritje e sukseseve të përbashkëta.  


Me fat ju qoftë festa e Kurban Bajramit 


Prof. dr. Naser Sahiti
Rektor