Rektori Sahiti uron festën e Kurban Bajramit

20 Korrik 2021
SHARE

Të dashur studentë, staf akademik dhe administrativ i Universitetit të Prishtinës,

Me rastin e festës së Bajramit të Vogël, dua të përcjell urimet më të sinqerta për ju dhe më të dashurit tuaj. Festat paraqesin momentet e duhura për të shpërndarë lumturi e pozitivitet, andaj uroj që kjo ditë t’ju gjejë me shëndet pranë më të dashurve tuaj. Prosperitet, shëndet dhe shumë të arritura për ju!

Me fat Kurban Bajrami!

Prof. dr. Naser Sahiti
Rektor