Urimi i rektorit Sahiti për festat e fundvitit

24 Dhjetor 2020
SHARE

Të dashur studentë,
I nderuar staf akademik dhe administrativ,
 

Pas një viti sfidues, por edhe të suksesshëm për Universitetin e Prishtinës, më lejoni që në mbarim të këtij viti, t’jua uroj juve dhe familjeve tuaja festat e fundvitit! 

Uroj që, përkundër gjendjes jo të zakonshme, të keni çaste të këndshme në rrethin tuaj!

Shëndet dhe prosperitet në 2021-tën!


I juaji,
Prof. dr. Naser Sahiti
Rektor