Konstituohet Senati i ri i UP-së — Prof. Eda Vula zgjidhet kryesuese e përkohshme

29 Prill 2024
SHARE

Në një mbledhje të thirrur dhe drejtuar nga rektori i UP-së, prof. Qerim Qerimi, sot është konsituuar senati i ri akademik i UP-së.

Në këtë mbledhje, sipas kërkesave rregullative, Senati ka zgjedhur edhe kryesuesen e përkohshme të senatit.

Për kryesuese të përkohshme, Senati zgjodhi profesoreshën Eda Vula të Fakultetit të Edukimit.