Prorektori Avdiaj, mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare “AVS 69th International Symposium and Exhibition”

13 Nëntor 2023
SHARE

Prorektori për kërkime, projekte, inovacion dhe informacion, prof. dr. Sefer Avdiaj, mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare “AVS 69th International Symposium and Exhibition”, që po mbahet në SHBA.

Ky event shkencor synon të prezantojë një gamë të gjerë kërkimesh aktuale në shkence e i cili ofron një mundësi unike për lidhje të bashkëpunimeve me shkencëtar të ndryshëm nga e gjithëbota. 

Prorektori Avdiaj po e përfaqëson universitetin e Prishtinës, dhe njëkohësisht po merr pjesë për ta prezantuar punimin shkencor "Helium permeation through zerodur glass".