Themelohet trupa këshillëdhënëse në Fakultetin Filozofik

01 Nëntor 2023
SHARE

Është themeluar trupa këshillëdhënëse në Fakultetin Filozofik, që shërben për të krijuar lidhje midis fakultetit dhe entiteteve të ndryshme të jashtme si tregu i punës, organizatat joqeveritare (OJQ) dhe akterët të tjerë përkatës në këtë fushë.


Qëllimi kryesor i kësaj strukture është të nënvizojë rolin vendimtar që luajnë përfaqësuesit e trupës këshillëdhënëse në kontekstin e përfshirjes së tyre në procesin e akreditimit dhe në ofrimin e mundësive të ndryshme për studentët tanë.


Në fjalën e tyre, Prof. Ass. Dr. Njomza Llullaku - Prorektore për Akreditim, Cilësi të Mësimit dhe Çështje të Studentëve dhe Prof. Asoc. Dr. Dashamir Bërxulli theksuan rëndësinë e bashkëpunimit si dhe njohën kontributin dhe mbështetjen që sektori profesional ka pasur ndaj studentëve.


Ky angazhim proaktiv shërben për të forcuar angazhimin e fakultetit për të ofruar një përvojë arsimore gjithëpërfshirëse dhe përkatëse që rezonon në mënyrë efektive me kërkesat e botës reale. Krijimi i trupës këshillëdhënëse përfaqëson një hap të rëndësishëm bashkëpunimi për të rritur cilësinë e programeve dhe mundësive për studentët.