Në transformimin e kampusit universitar, rektori Qerim Qerimi priti kryeshefen ekzekutive të Ndërmarrjes Publike Lokale “Gjelbër” në Prishtinë, Nora Cimili

17 Tetor 2023
SHARE

Rektori Qerim Qerimi priti në takim Nora Cimili, kryeshefe ekzekutive e Ndërmarrjes Publike Lokale “Gjelbër” në Prishtinë, dhe kryesuesin e Bordit të Drejtorëve, Dren Kafexholli, së bashku me Altin Sahitin, kryesues i Këshillit Drejtues në Universitetin e Prishtinës. Objektivi kryesor ishte transformimi i kampusit për studentët, stafin akademik dhe vizitorët. Diskutimet e takimit u përqëndruan rreth vizionit të ristrukturimit të kampusit universitar, me fokus kryesor në përmirësimin e mjedisit të kampusit për të lehtësuar aksesin e këmbësorëve, duke shtuar gjelbërimin në kampus dhe duke ofruar hapësira rekreative.

Kryeshefja ekzekutive e Ndërmarrjes Publike Lokale “Gjelbër”, në Prishtinë, Nora Cimili Gagica prezantoi disa ide rreth procesit të transformimit të zonës brenda kampusit universitar.

Këto koncepte, që përfshijnë peizazhin, infrastrukturën dhe mjedisin, u pritën me optimizëm pasi premtuan t'i jepnin jetë të re kampusit universitar.