Rektori Qerimi ka vazhduar vizitën e sotme në Fakultetin Juridik gjatë provimeve pranuese

25 Korrik 2023
SHARE

Edhe sot ka vazhduar mbajtja e provimeve pranuese për studentët e rinj në disa njësi akademike të UP-së, si në programet e Fakultetit Filozofik, në programin e Antropologjisë dhe Trashëgimisë Kulturore dhe të Fakultetit Juridik.

Rektori i Universitetit të Prishtinës, prof. dr. Qerim Qerimi së bashku me prorektoren për akreditim, cilësi të mësimit dhe çështje të studenteve, prof. dr. Njomza Llullaku, dekanin e fakultetit, prof. dr. Avni Puka dhe profesorët e këtij fakulteti vizituan disa nga ambientet ku po mbahej provimi pranues në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës.

Rektori theksoi përkushtimin e UP-së për t'u ofruar të gjithë studentëve të rinj një atmosferë akademike mikpritëse.

Universiteti i Prishtinës, të cilin rektori Qerimi e quajti si institucioni më i rëndësishëm i arsimit të lartë në Kosovë, shprehu vlerësimin e tij me vendimin e tyre për t'iu bashkuar këtij institucioni. Rektori Qerimi theksoi edhe nismat e universitetit me fokus studentin, si bursat e studentëve dhe praktikat me pagesë, të cilat janë më të larta këtë vit.

Në fund, rektori ofron urimet e tij më të mira për të gjithë aplikantët që mund të bëhen studentë të ardhshëm të Universitetit të Prishtinës.