Prorektorja Llullaku dhe Parlamenti Studentor diskutojnë rreth jetës sociale në UP

02 Mars 2023
SHARE

Prof. ass. dr. Njomza Llullaku, prorektore për Akreditim, Cilësi të Mësimit dhe Çështje të Studentëve, së bashku me Qendrën për Zhvillim të Karrierës (UP), ka pritur në takim përfaqësuesit e Parlamentit Studentor.

Në këtë takim u diskutua rreth punës në grupe, objektivave afatgjatë dhe aktiviteteve konkrete që synojnë të përmirësojnë jetën sociale të studentëve. Si rezultat i diskutimeve, u dakorduan që gjatë muajve në vazhdim, studentët e UP-së do të kenë një varg të aktiviteteve sociale, përfshirë punëtori për zhvillim të shkathtësive, koncerte, vizita studimore, funksionalizim të hapësirave, e të tjera mundësi për studentët.

Universiteti i Prishtinës qëllimin kryesor e ka të jetë pranë studentëve gjatë tërë procesit të studimit dhe të ofrojë mbështetje sociale, në mënyrë që përvoja e secilit student të jetë optimale.