UP-ja, me rastin e 53-vjetorit të themelimit, ka ndarë mirënjohje për studentët e dalluar

16 Shkurt 2023
SHARE

Universiteti i Prishtinës, me rastin e 53-vjetorit të themelimit, ka ndarë mirënjohje për studentët e dalluar të të gjitha njësive akademike.

Studentët e dalluar, të shpërblyer me mirënjohje, janë:

Vesa Gashi, studente e dalluar e Fakultetit Filozofik

Odesa Xhemajli, studente e dalluar e Fakultetit Filozofik

Eris Hasanaj, student i dalluar e Fakultetit Filozofik

Rineta Sopa, studente e dalluar e Fakultetit të Shkencave Matematike - Natyrore

Lorik Ramosaj, student i dalluar i Fakultetit të Shkencave Matematike - Natyrore

Dren Mulhaxha, student i dalluar i Fakultetit të Shkencave Matematike - Natyrore

Fitore Qorraj, studente e dalluar e Fakultetit të Filologjisë

Vediha Gjonoviq, studente e dalluar e Fakultetit të Filologjisë

Elsa Gecaj, studente e dalluar e Fakultetit të Filologjisë

Festina Zejnullahu, studente e dalluar e Fakultetit Juridik

Ernesa Shala, studente e dalluar e Fakultetit Juridik

Art Sylaj, student i dalluar e Fakultetit Juridik

Stina Morina, studente e dalluar e Fakultetit Ekonomik

Rinesa Sadiku, studente e dalluar e Fakultetit Ekonomik

Lir Hoxhaj, student i dalluar e Fakultetit Ekonomik

Blerta Dina, studente e dalluar e Fakultetit të Ndërtimtarisë

Lediona Kadiri, studente e dalluar e Fakultetit të Ndërtimtarisë

Aroma Sylhasi, studente e dalluar e Fakultetit të Ndërtimtarisë

Erna Hulaj, studente e dalluar e Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike

Lorik Mustafa, student i dalluar e Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike

Era Kadiri, studente e dalluar e Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike

Anesa Kelmendi, studente e dalluar e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike

Fisnik Gashi, student i dalluar e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike

Ilirjana Dragobuzhda, studente e dalluar e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike

Blerina Beqiri, studente e dalluar e Fakultetit të Mjekësisë

Urtina Dragusha, studente e dalluar e Fakultetit të Mjekësisë

Edon Shasivari, student i dalluar e Fakultetit të Mjekësisë

Diella Valla, studente e dalluar e Fakultetit të Arteve

Dea Susuri, studente e dalluar e Fakultetit të Arteve

Fjolla Gashi, studente e dalluar e Fakultetit të Arteve

Anila Ymeri, studente e dalluar e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë

Gresa Salihu, studente e dalluar e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë

Diellona Gërxhaliu, studente e dalluar e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë

Melike Ipçi, studente e dalluar e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit

Fortesa Kaçiu, studente e dalluar e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit

Viola Peja, studente e dalluar e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit

Edona Vojvoda, studente e dalluar e Fakultetit të Edukimit

Edona Jashari, studente e dalluar e Fakultetit të Edukimit

Rinesa Sahitaj, studente e dalluar e Fakultetit të Edukimit

Rina Maliqi, studente e dalluar e Fakultetit të Arkitekturës

Donart Morina, student i dalluar e Fakultetit të Arkitekturës

Dafina Balaj, studente e dalluar e Fakultetit të Arkitekturës