UP-ja hap konkurs plotësues për pranimin e studentëve të rinj

09 Shtator 2022
SHARE

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” e shpall të hapur konkursin plotësues për pranimin e studentëve të rinj në vitin e parë të studimeve themelore për vitin akademik 2022-23.

UP-ja në vitin e parë të studimeve themelore, në afatin e dytë të konkursit për këtë vit akademik, do të regjistrojë 2144 studentë të rregullt.

Aplikimi në platformën online http://apliko.uni-pr.edu dhe dorëzimi i dokumentacionit fizik nis nga sot, më datë 8 shtator 2022 dhe zgjat deri më datë 16 shtator 2022, në ora 16.00.

Konkursin e plotë e gjeni duke klikuar KËTU.

Suksese!

______________

UP raspisuje dopunski konkurs za prijem novih studenata na prvoj godini osnovnih studija za akademsku godinu 2022-23. 
 

UP u prvoj godini osnovnih studija, u drugom terminu konkursa za ovu akademsku godinu, upisaće 2144 redovna studenta. 
 

Prijava na link http://apliko.uni-pr.edu i predaja fizičke dokumentacije počinje 9. septembra i traje do 16. septembra 2022. godine do 16.00 časova. 
 

Kompletan konkurs možete pronaći klikom OVDE.
 

Puno sreće!