Bashkohuni me ne në EdUSA University Fair- Prishtina

29 Shtator 2023
SHARE

Të nderuar studentë dhe nxënës

Ju ftojmë të merrni pjesë në EdUSA University Fair- Prishtinë. Panairi  organizohet nga American Advising Center së bashku me Ambasadën Amerikane dhe rrjetin EducationUSA në Prishtinë dhe një mundësi unike ku mund të njoftoheni për mundësitë që ofrojnë universitetet dhe kolegjet nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Data: 3 Tetor 2023

Koha: 15:00-17:00

Vendi: Fakulteti i Edukimit, Universiteti i Prishtinës

Në EdUSA University Fair, do të:

  • Takoni përfaqësues nga universitet dhe kolegje amerikane,
  • Do të mësoni më shumë për programet
  • Do të mësoni për bursat
  • Do të mësoni më shumë për procesin e aplikimit në këto universitet dhe kolegje
  • Do të mësoni më shumë për përparësitë e të studiuarit në ShBA
  • Do të keni mundësi të takoni përfaqësues të Ambasadës Amerikane dhe të bashkëbisedoni me ta.

 

Regjistrohuni në: https://tinyurl.com/EdUSAKs23

Për informata më të hollësishme vizitoni:

FACEBOOK - https://www.facebook.com/aacks/

                        https://www.facebook.com/profile.php?id=100057824865615

INSTAGRAM - https://www.instagram.com/americanadvisingcenter/

Ju mirëpresim!