APLIKO PËR STUDIME TË DOKTORATËS NË UNIVERSITETIN E PRISHTINËS!

28 Janar 2022
SHARE

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" e shpall të hapur Konkursin për pranimin e studentëve në studimet e doktoratës për vitin akademik 2021/22.

Përmes këtij konkursi, 67 studentë mund të i bashkohen UP-së, në programet studimore të ofruara.

Kushtet e përbashkëta të konkursit, mënyrën e përzgjedhjes, afatet dhe dokumentacionin e nevojshëm për aplikim mund t’i gjeni duke klikuar KËTU

Aplikimi nis që sot dhe do të jetë i hapur deri më 11 shkurt 2022.