Erasmus+

Erasmus + në Justus-Liebig-Universität Giessen, Gjermani
Erasmus + në Justus-Liebig-Universität Giessen, Gjermani

Universiteti i Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’ hap thirrjen për aplikim për bursa për studentët dhe stafin akademik të U...

read more
Erasmus + në Philipps-Universität Marburg, Gjermani
Erasmus + në Philipps-Universität Marburg, Gjermani

Universiteti i Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’ hap thirrjen për aplikim për bursa( semestri dimëror 2017/2018) për mobil...

read more
Erasmus+ në Aleksandras Stulginskis, Lituani
Erasmus+ në Aleksandras Stulginskis, Lituani

Universiteti i Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’ hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete për semestrin vjeshtor/...

read more
Cumhuriyet University, Turqi
Cumhuriyet University, Turqi

Universiteti i Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’ hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete për semestrin vjeshtor/...

read more
Nysa University, Poloni
Nysa University, Poloni

Universiteti i Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’ hap thirrjen për aplikim për bursa për semestrin dimëror për mobilitete n...

read more
Middle East Technical University, Turqi
Middle East Technical University, Turqi

Universiteti i Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’ hap thirrjen për aplikim për bursa për semestrin dimëror 2017/2018 për mo...

read more
Universiteti i La Sapienzës, Itali
Universiteti i La Sapienzës, Itali

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete në Universitetin e La Sap...

read more
Erasmus+ në Umeå University, Suedi - hapet thirrja
Erasmus+ në Umeå University, Suedi - hapet thirrja

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+ në Umeå University në Suedi

read more
Erasmus+ në Anadolu University, Turqi - hapet thirrja
Erasmus+ në Anadolu University, Turqi - hapet thirrja

Universiteti i Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’ hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete për semestrin vjeshtor/...

read more
Prev 1