Hidhet hapi i parë i bashkëpunimit në mes të UP-së dhe UPRI...
Hidhet hapi i parë i bashkëpunimit në mes të UP-së dhe UPRI...

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, prof. dr. Marjan Dema priti në takim organizatorët e Konferencës Ndërkombëtare Studentore të Universitetit të Pr...

Më shumë
2018-2019 Fulbright Faculty Development Program
2018-2019 Fulbright Faculty Development Program

The Faculty Development Program model is designed for junior faculty currently teaching in Kosovo.

Më shumë

Universiteti i Prishtinës

Programi i punës

PROJEKT PROGRAMI I PUNËS SË REKTORIT DERI MË 30.9.2020

Shkarko
Statuti

STATUTI I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS ”HASAN PRISHTINA”

Shkarko
Strategjia

PLANI STRATEGJIK I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS 2017-2019

Shkarko

Menaxhmenti

Dokumente

99,757

FOLLOWERS

11,223

CLASSES COMPLETE

71,774

STUDENTS

1449

PROFESSORS

Bursa Studimi

Nov

Erasmus + në Universitetin e Salzburgut - Austri

read more 16
Erasmus + në Universitetin e Salzburgut - Austri

Nov

ERASMUS+ NË Cumhuriyet University, TURQI

read more 16
ERASMUS+ NË Cumhuriyet University, TURQI

Nov

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+ në Universite...

read more 13
Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+ në Universite...

Nov

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+  në Universit...

read more 9
Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+  në Universit...

Rekomandime

I will never forget the time I spent in Prishtina. I believe that applying to PISU was definitely one of the best decisions I've made during my master program.

Ikumi Ishidate- Happy Student

International Summer university of Prishtina, is one of the best experiences which every student of Kosovo should undergo.

Gylymser Hoxhaj- Happy Student