Projekti i zhvillimit të Fermave me Energji të Erës në tregjet akuale – ligjëratë nga praktikat ndërkombëtare

 
 • 23 mars @ 11:29

  Informojmë studentët dhe personelin Akademik të UP se me datë 30.03.2017 në ora 09:00 në Amfiteatrin 408 të Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike do të mbahet ligjërata me temë:
  “Wind Farm Project Development in Emerging Markets - a guest lectu[…]

   
 

Ambasadorja e Republikës Federale të Gjermanisë pret në drekë pune Rektorin e Universitet të Prishtinës

 
 • Ambasadorja e Republikës Federale të Gjermanisë pret në drekë pune Rektorin e Universitet të Prishtinës
  22 mars @ 03:43

  Dje më 20. 03. 2017, Ambasadorja e Republikës Federale Gjermane znj. Angelika Viets, priti në Rezidencën e saj, në një drekë punë, një delegacion të menagjmentit të Universitetit të Prishtinës të kryesuar nga Rektori Prof. Dr. Marjan Dema. Në kuadër të kë[…]

   
 

UP nderon me titullin Honoris Causa arqipeshkvin e Selisë së Shenjtë, Vincenzo Paglian

 
 • UP nderon me titullin Honoris Causa arqipeshkvin e Selisë së Shenjtë, Vincenzo Paglian
  22 mars @ 11:33

  Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” nderoi me titullin Doktor Honoris Causa arqipeshkvin e Selisë së Shenjtë, Vincenzo Paglian.
  Rektori i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema ishte ai që i dhuroi çmimin arqipeshkvit dhe ne […]

   
 

Në UP shënohet “Dita Botërore e Punës Sociale”, përurohet biblioteka e këtij departamenti

 
 • Në UP shënohet “Dita Botërore e Punës Sociale”, përurohet biblioteka e këtij departamenti
  22 mars @ 10:46

  Profesorë, studentë, dhe mbështetës të Departamentit të Punës Sociale në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” me rastin e Ditës Botërore të Punës Sociale, u mblodhën për të reflektuar mbi temën e dinjitetit, vlerave njerëzore dhe krizë[…]

   
 
 |<  <  5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje