Profesorët Lule Ahmedi dhe Kadri Sylejmani të FIEK mbajnë ligjërata në Universitetin Norvegjez të Shkencës dhe Teknologjisë

 
 • 04 maj @ 08:03

  Prof. Dr. Lule Ahmedi, dhe javë më parë edhe Prof. Ass. Kadri Sylejmani të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike (FIEK) qëndruan në Universitetin Norvegjez të Shkencës dhe Teknologjisë, NTNU në Gjøvik, Norvegji,  dhe mbajtën ligjërata[…]

   
 

Rektori Dema: Gazetarët të vazhdojnë të qëndrojnë si gardianë të lirisë së shprehjes

 
 • Rektori Dema: Gazetarët të vazhdojnë të qëndrojnë si gardianë të lirisë së shprehjes
  03 maj @ 10:11

  Konferenca ndërkombëtare “Prishtina Media Days” filloi sot punimet e saj.  Kjo konferencë është organizuar nga Departamenti i Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” në bashkëpunim me Akademinë Diplomatike t[…]

   
 

Lord Alan Watson mbanë ligjëratë para studentëve të UP-së

 
 • Lord Alan Watson mbanë ligjëratë para studentëve të UP-së
  03 maj @ 05:18

  Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” e vizitoi Lord Alan Watson nga Richmond CBE – Angli, ku edhe mbajti ligjëratën me titull “What Brexit means?”. Në këtë ligjëratë ai tha se do të ishte gabim të besohet se qasja e B[…]

   
 

UP nënshkruan memorandum mirëkuptimi me GIZ

 
 • UP nënshkruan memorandum mirëkuptimi me GIZ
  03 maj @ 05:13

  Sot në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” u nënshkrua memorandumi i mirëkuptimit në mes të Qendrës për Zhvillim të Karrierës të UP-së dhe Programit për Zhvillim e Migrim (PME/DIMAK), në kuadër të Shoqatës Federale Gjerm[…]

   
 
 |<  <  4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje