Nis konferenca e organizuar nga UP me rastin e Javës së Frankofonisë

 
 • Nis konferenca e organizuar nga UP me rastin e Javës së Frankofonisë
  30 mars @ 04:24

  Në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” sot është hapur konferenca ndërkombëtare me temë “Mësimdhënia e letërsisë në orët mësimore të frëngjishtes gjuhë e huaj”. Konferenca e organizuar nga departamenti i frëngjishtes në Fa[…]

   
 

Prof.Nura përfaqëson Kosovën në ngjarjen më të madhe botërore të teatrit

 
 • Prof.Nura përfaqëson Kosovën në ngjarjen më të madhe botërore të teatrit
  30 mars @ 03:22

  Me ftesë të Institutit Ndërkombëtar të Teatrit (ITI) dhe UNESCO-s, Profesoresha e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Prishtinës, Elmaze Nura, e ka marrë pjesë në aktivitetin kryesor të shenimit të Ditës Botërore të Teatrit. Festimi kryesor i Ditës B[…]

   
 

Rektori Dema takoi ambasadorin francez në Kosovë, z. Didier Chabert

 
 • Rektori Dema takoi ambasadorin francez në Kosovë, z. Didier Chabert
  30 mars @ 01:01

  Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Prof. Dr. Marjan Dema priti sot në takim ambasadorin e Francës në Kosovë, z. Didier Chabert. Pjesëmarrës në takim ishin edhe drejtori regjional i Agjencionit të Universiteteve Frankofone[…]

   
 

Rektori Dema takoi drejtorin regjional të AUF-it, z. Ketatan

 
 • Rektori Dema takoi drejtorin regjional të AUF-it, z. Ketatan
  29 mars @ 01:19

  Me anëtarësimin e Universiteti të Prishtinës “Hasan Prishtina” në Agjencionin e Universiteteve Frankofone, rektori i UP-së ka filluar angazhimin e tij për realizimin e një bashkëpunim sa më të dobishëm më këtë shoqatë. Si rrjedhojë, sot në Rek[…]

   
 
 |<  <  3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje