Renditja e Webometrics, UP sërish kryeson renditjen e Universiteteve shqiptare, ngritet për 88 pozita

 
 • 02 shkurt @ 02:22

  Pas publikimit të të dhënave të reja nga “Webometrics Ranking of World Universities" (renditja e Universiteteve botërore Webometric) për edicionin e fundit, janar 2017, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” renditet sërish uni[…]

   
 

Prof. Asc. Ilire Vinca nominohet për çmimin e League of Profesional Thetare Women në New York

 
 • Prof. Asc. Ilire Vinca nominohet për çmimin e League of Profesional Thetare Women në New York
  01 shkurt @ 03:40

  Profesoresha e Arteve në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, Ilire Vinca, ka marë njoftimin se është nominuar nga “League Profesional Theatre Women në New York”.
  […]

   
 

Thirrje për aplikim në Seminarin e Lidershipit dhe Menaxhimit të Ndryshimeve

 
 • Thirrje për aplikim në Seminarin e Lidershipit dhe Menaxhimit të Ndryshimeve
  31 janar @ 10:35

  Programi i Lidershipit Transformues – Bursat dhe Partneritetet ju fton të aplikoni për një mundësi unike të avancimit tuaj profesional në fushat e: (a) Lidershipit dhe (b) Menaxhimit të Ndryshimeve, përmes një seminari tre-ditor të mbajtur nga ekspe[…]

   
 

Rektori i Univerzitetit Hasan Prishtina Prof. Dr. Marjan Dema takon përfaqësuesit e Shoqatës së Personave me Hendikep dhe Aftësi të Kufizuara të Kosovës

 
 • Rektori i Univerzitetit Hasan Prishtina Prof. Dr. Marjan Dema takon përfaqësuesit e Shoqatës së Personave me Hendikep dhe Aftësi të Kufizuara të Kosovës
  31 janar @ 09:41

  Rektori i Univerzitetit Hasan Prishtina Prof. Dr. Marjan Dema takon përfaqësuesit e Shoqatës së Personave me Hendikep dhe Aftësi të Kufizuara të Kosovës të cilët udhëhiqen nga kryetari i Shoqatës z. Agim Vatovci. Rektori njoftoj përfaqësuesit e shoqatë[…]

   
 
 |<  <  2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje