Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” vazhdon te nxjerr kuadro të suksesshme nga radhët e veta

 
 • Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” vazhdon te nxjerr kuadro të suksesshme nga radhët e veta
  03 mars @ 04:45

  Sot në zyret e Doganës së Kosovës, në praninë e Ministrit të Financave, z. Hoti dhe Rektorit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtines” z. Dema, dhe zyrtareve të tjerë të lartë të Doganave, studentët e Shkencave Kompjuterike prane Fakul[…]

   
 

Rektori Dema priti në takim Profesorin Emil W. Plywaczewski nga Universiteti i Bialistokut, Poloni

 
 • Rektori Dema priti në takim Profesorin Emil W. Plywaczewski nga Universiteti i Bialistokut, Poloni
  03 mars @ 03:51

  I pari i Universitetit të Prishtinës, Prof. Dr. Marjan Dema takoi sot profesorin mysafir në UP, Emil W. Plywaczewsk, profesor i rregullt dhe drejtor i Divizionit të së Drejtës Penale dhe Kriminale të Fakultetit Juridik në Universitetin e Bailistokut, Polo[…]

   
 

Rektori i Dema takoi kryesuesin e UNESCO-s për të drejtën në arsim, Prof. Jan De Groof

 
 • Rektori i Dema takoi kryesuesin e UNESCO-s për të drejtën në arsim, Prof. Jan De Groof
  03 mars @ 03:50

  Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Prof. Dr. Marjan Dema, priti sot në takim kryesuesin e UNESCO-s për të drejtën në arsim, njëherësh kryetar i Shoqatës Evropiane për Arsim, Ligj dhe Politika, Prof. Jan De Groof.  Në[…]

   
 

NË KUADËR TË BASHKËPUNIMIT PËRMES PROJEKTIT TEMPUS, REKTORI DEMA PRET NË VIZITË PROF. DR. VALERIA GRIECO NGA UNIVERSITETI I MILANOS

 
 • 03 mars @ 12:55

  Sot Rektori i Universitetit të Prishtinës Profesor Marjan Dema realizoi një takim me Profesoreshën Valeria Grieco, koordinatore e projektit TEMPUS: “544182-TEMPUS-1-2013-1-IT-TEMPUS-JPCR PUBLIC HEALTH IN THE WESTERN BALKANS – IMPROVEMENT IN TH[…]

   
 
 |<  <  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje