Studentët e UP-së në top katërshen e garës “Budapest Willem C. Vis Pre-Moot”

 
 • Studentët e UP-së në top katërshen e garës “Budapest Willem C. Vis Pre-Moot”
  06 prill @ 12:26

  Studentët e Fakultetit Juridik të Universiteti të Prishtinës “Hasan Prishtina” kanë hyrë në top katërshen e garës “Budapest Willem C. Vis Pre-Moot”, e njohur si garë ndërkombëtare në fushën e të drejtës ndërkombëtare komerciale dhe[…]

   
 

Studentët e UP-së, vizitë studimore në Turqi

 
 • Studentët e UP-së, vizitë studimore në Turqi
  06 prill @ 11:19

  Studentët e Departamentit Politikë Ndërkombëtare të Fakultetit Filozofik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” kanë kryer vizitë studimore në Turqi. Studentët e nivelit master nga ky departament, gjatë kësaj vizite patën rastin të n[…]

   
 

Universiteti i Prishtinës, bashkorganizator i Festivalit Chopin Piano FEST Prishtina

 
 • Universiteti i Prishtinës, bashkorganizator i Festivalit Chopin Piano FEST Prishtina
  06 prill @ 10:41

  Amfiteatri i Bibliotekës Universitare i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në periudhën 10 – 28 prill 2017, do jetë nikoqir i edicionit të tetë të Festivalit ChopinPianoFEST Prishtina. Edicioni i sivjetshëm, sipas organizatorë[…]

   
 

Certifikohen studentët e UP-së që përfunduan praktikën në MASHT

 
 • Certifikohen studentët e UP-së që përfunduan praktikën në MASHT
  06 prill @ 10:35

  Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë certifikoi 25 praktikantë, studentë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, të cilët për tre muaj me radhë në kuadër të programit të praktikes në këtë institucion morën informata dhe njo[…]

   
 
 |<  <  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje