Studentët e UP-së me aksion simbolik për “Ditën Botërore të Shëndetësisë”

 
 • Studentët e UP-së me aksion simbolik për “Ditën Botërore të Shëndetësisë”
  08 prill @ 02:20

  “Dita Botërore e Shëndetësisë” ishte arsyeja pse studentët e Universiteti të Prishtinës “Hasan Prishtina” organizuan një aksion simbolik për matje të tensionit të gjakut të qytetarëve. Parlamenti i Studentëve i UP-së, së bashku me […]

   
 

Mbyllet me sukses punëtoria për akreditimin e programeve dhe institucioneve

 
 • Mbyllet me sukses punëtoria për akreditimin e programeve dhe institucioneve
  08 prill @ 02:19

  Dje në UP u përmbyll punëtoria dyditore për akreditimin e programeve dhe institucioneve e organizuar nga Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”. Në këtë punëtori pjesëmarrës ishin ekspertë nga Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA), Prof.[…]

   
 

SQARIM

 
 • 07 prill @ 04:10

  Fakulteti Filozofik e sheh të arsyeshme të japë këtë sqarim për opinionin publik lidhur me disa artikuj të iniciuar nga zt. Arben Hajrullahu, kandidat në Fakultetin Filozofik, pozita nr. 1, në konkursin publik të Universitetit të Prishtinës për personel a[…]

   
 

Prorektori Hoti i interesuar për bashkëpunim me Pakistanin

 
 • Prorektori Hoti i interesuar për bashkëpunim me Pakistanin
  07 prill @ 12:24

  Prorektori për marrëdhënie ndërkombëtare në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, z. Afrim Hoti priti në zyrën e tij ndihmës-sekretarin për Evropë nga Ministria e Punëve të Jashtme e Pakistanit, z. Zaheer Janjua dhe sekretarin e p[…]

   
 
 |<  <  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje