Universiteti Gjovik në Norvegji ofron bursa për studentët e FNA-së – Drejtimi i Gjeodezisë

 
 • Universiteti Gjovik në Norvegji ofron bursa për studentët e FNA-së – Drejtimi i Gjeodezisë
  26 janar @ 12:00

  Universiteti Gjovik në Norvegji ofron bursa për studentë të Fakulteti të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës – Drejtimi i Gjeodezisë.

   
 

Universiteti i Graz-it ofron bursa për studentë të dalluar të Universitetit të Prishtinës

 
 • Universiteti i Graz-it ofron bursa për studentë të dalluar të Universitetit të Prishtinës
  20 janar @ 12:00

   Qeveria e Provincës Steiermark në bashkëpunim me Universitetin e Graz-it ofrojnë bursa për studentë të dalluar t[…]

   
 

Vendimet e Komisionit për lirim nga pagesa e semestrit

 
 • Vendimet e Komisionit për lirim nga pagesa e semestrit
  20 janar @ 12:00

   Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit të studentëve të Universitetit të Prishtinës, në mbledhjen e mbajtur më 16.1. 2012, mori vendim mbi lirimin nga pagesa e smestrit për vitin akademik 2011/2012. Për më shumë  

 

Përmirësim dhe plotësim i konkursit për personel akademik

 
 • Përmirësim dhe plotësim i konkursit për personel akademik
  20 janar @ 12:00

  Universiteti i Prishtinës shpall konkurs për zgjedhjen e personelit akademik në fakultetet e Universitetit të Prishtinës.
   

 
 |<  <  222 - 223 - 224 - 225 - 226 - 227 - 228 - 229 - 230 - 231  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje