Prorektori Hoti viziton Universitetin e Nysa-së në Poloni, takoi edhe studentët nga Kosova

 
 • Prorektori Hoti viziton Universitetin e Nysa-së në Poloni, takoi edhe studentët nga Kosova
  18 janar @ 12:20

  Prorektori  për bashkëpunim ndërkombëtar në UP, prof. ass. dr. Afrim Hoti po qëndron për një vizitë në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Nysa-së në Poloni, si pjesë e  shkëmbimeve akademike në kuadër të projektit Erasmus+.
  […]

   
 

Praktika në UP, përvoja më e mirë në karrierën time

 
 • Praktika në UP, përvoja më e mirë në karrierën time
  18 janar @ 12:15

  Përvojën më të mirë në karrierën e tyre po e konsiderojnë studentët praktikantë të UP-së periudhën tre mujore të praktikës në këtë institucion. 125 praktikantë në mesin e shtatorit u bënë pjesë e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”. […]

   
 

Rektori Marjan Dema takon doktorantët kosovarë që studiuan në Sarajevë

 
 • Rektori Marjan Dema takon doktorantët kosovarë që studiuan në Sarajevë
  17 janar @ 05:45

  Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” prof. dr. Marjan Dema, ka priturë sot në takim doktorantët kosovarë që studiuan në Sarajevë.
  […]

   
 

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" dhe Universiteti i Sarajevës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

 
 • Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" dhe Universiteti i Sarajevës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi
  17 janar @ 05:37

  Gjatë ditës së sotme, rektori prof. dr. Marjan Dema së bashku me homologun e tij nga Universiteti i Sarajevës prof. dr. Rifat Skrijeli, kanë  nënshkruar  marrëveshje  bashkëpunimi mes këtyre dy institucioneve.

  […]

   
 
 |<  <  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje