Universiteti i Prishtinës bashkëpunon me Universiteti e Labex Milon të Lyon

 
 • Universiteti i Prishtinës bashkëpunon me Universiteti e Labex Milon të Lyon
  07 dhjetor @ 03:46

  Universiteti i Prishinës “Hasan Prishtina” në bashkëpunim me Universtitetin e Labex Milyon të Lyon në Francë, kanë bashkuar forcat që të vazhdojnë punën së bashku edhe për vitin akademik 2016/2017.
  Laboratori për përsosmëri në matematik[…]

   
 

U mbajt mbledhja komemorative në kujtim të prof. dr. Ismet Bajraktarit

 
 • U mbajt mbledhja komemorative në kujtim të prof. dr. Ismet Bajraktarit
  07 dhjetor @ 03:40

  Me rastin e vdekjesë së prof. dr. Ismet Bajraktari, Universiteti  i Prishtinës “Hasan Prishtina”, mbajti mbledhjen komemorative, ku u kujtua jeta dhe vepra e profesor Bajraktarit.
  Familjarë, kolegë dhe studentë të shumët ishin pjes[…]

   
 

UP nderon me "Honoris Causa" Shën Terezën

 
 • UP nderon me "Honoris Causa" Shën Terezën
  07 dhjetor @ 12:56

  Në vazhdën e nderimeve të nënës së shenjtë shqiptare, por edhe të tërë botës, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” do të mbajë ceremoni  nderi për të graduar me titullin “Doctor Honoris Causa post- mortem” Shën Terezën.[…]

   
 

Libra në vend të pokemonave

 
 • Libra në vend të pokemonave
  06 dhjetor @ 01:05

  “Pokemon Go” njëra ndër lojërat elektronike më të popullarizuara muajve të fundit ishte inspirim për studentët e Universitetit të Prishtinës për krijimin e aplikacionit “Libr”. Ky aplikacion është krijuar nga Amar Syla dhe Argeta M[…]

   
 
 |<  <  6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje