Dita informuese për aplikim në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës 2017

 
 • Dita informuese për aplikim në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës 2017
  21 prill @ 03:15

  Mbahet dita informuese për Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës 2017
  […]

   
 

Rektori Dema premton mbështetje për studentët nga Mali i Zi dhe Lugina e Preshevës

 
 • Rektori Dema premton mbështetje për studentët nga Mali i Zi dhe Lugina e Preshevës
  21 prill @ 11:41

  Rektori i Universiteti të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Prof. Dr. Marjan Dema priti sot në takim ministrin për të Drejtat e Njeriut dhe Popujve Pakicë të Malit të Zi, z. Mehmet Zenka. Ai në takim ishte i shoqëruar nga zëvendës ministri i tij, […]

   
 

Universiteti i Prishtinës pjesëmarrës në Panairin e Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2017”

 
 • Universiteti i Prishtinës pjesëmarrës në Panairin e Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2017”
  21 prill @ 08:49

  Në Qendrën e Panaireve në fshatin Shkabaj u hap Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2017”. Në këtë panair po merr pjesë edhe Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, përkatësisht Zyra për Zhvillim Akademik dhe Qendra[…]

   
 

Rektori Dema uron besimtarët e krishterë për Festën e Pashkëve

 
 • Rektori Dema uron besimtarët e krishterë për Festën e Pashkëve
  16 prill @ 05:21

  Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Prof. Dr. Marjan Dema, me rastin e Festës Pashkëve, ka uruar gjithë personelin dhe studentët e besimit të krishterë të këtij institucioni, si dhe gjithë qytetarët e Kosovës që i takojnë […]

   
 
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje