Rektori Dema priti ambasadorin Slloven z. Miljan Majhen

 
 • Rektori Dema priti ambasadorin Slloven z. Miljan Majhen
  25 prill @ 01:43

  Rektori  i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” Prof. Dr Marjan Dema ka falënderuar ambasadorin Slloven për përkrahjen e vazhdueshme për Kosovën në të gjitha fushat, politike, arsimore ekonomike duke thënë se sukseset e Kosovës &[…]

   
 

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” Prof. Dr Marjan Dema i pret në takim përfaqësuesit e Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut

 
 • Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” Prof. Dr Marjan Dema i pret në takim përfaqësuesit e Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut
  22 prill @ 10:10

  Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” Prof. Dr Marjan Dema i pret në takim përfaqësuesit Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut të udhëhequr nga Kryetari i këtij këshilli z. Bexhet Shala.
  […]

   
 

Rektori i UP-së, Prof. Dr Marjan Dema pret znj. Florence Nikolic – Këshilltare për bashkëpunim dhe veprimtari kulturore e Ambasadës së Francës në Kosovë

 
 • Rektori i UP-së, Prof. Dr Marjan Dema pret znj. Florence Nikolic – Këshilltare për bashkëpunim dhe veprimtari kulturore e Ambasadës së Francës në Kosovë
  21 prill @ 11:03

  -    Inicohet aplikimi formal i UP në Agjencionin Universitar të Frankofonisë
  […]

   
 

Presidenti Thaçi u ofron përkrahje rektorit Prof. Marjan Dema dhe dekanëve të rinj të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

 
 • Presidenti Thaçi u ofron përkrahje rektorit Prof. Marjan Dema dhe dekanëve të rinj të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”
  19 prill @ 05:34

  Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot rektorin e ri të Universitetit të Prishtinës, Prof. Dr Marjan Dema, bashkë me dekanët e sapozgjedhur.
  […]

   
 
 |<  <  5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje