Rektori Zejnullahu priti në një takim znj. Christie Vilsack, këshilltare e lartë për arsim ndërkombëtar në USAID

 
 • Rektori Zejnullahu priti në një takim znj. Christie Vilsack, këshilltare e lartë për arsim ndërkombëtar në USAID
  09 dhjetor @ 04:51

  Rektori i Universitetit të Prishtinës prof. Ramadan Zejnullahu dhe prorektorët Tahiri dhe Podvorica u takuan me znj. Christie Vilsack, këshilltare e lartë për arsim ndërkombëtar në USAID, me zëvendës-drejtorin e USAID-it Z. Chris Edwards, dhe me Mary Tyl[…]

   
 

Fillon aplikimi për bursa edhe në programin SIGMA ​

 
 • Fillon aplikimi për bursa edhe në programin SIGMA ​
  04 dhjetor @ 09:02

  N​ë kuadër të programit për bashkëpunim dhe mobilitet në fushën e arsimit të lartë Erasmus Mundus, edhe programi SIGMA ka hapur thirrjet për aplikim, që do të zgjasë deri më 10 shkurt 2015. Ky program koordinohet nga Universiteti i Varshavës në Poloni, në[…]

   
 

Ambasadorja franceze Davies takon rektorin e UP-së: Zejnullahu rektori i parë sipas kritereve akademike e jo preferencave politike

 
 • Ambasadorja franceze Davies takon rektorin e UP-së: Zejnullahu rektori i parë sipas kritereve akademike e jo preferencave politike
  26 nëntor @ 11:00

  Rektori i UP-së Ramadan Zejnullahu, priti sot në një vizitë ambasadoren e Francës, Maryse Daviet, të cilën e njoftoi me rrjedhat në UP . Ambasadorja Davies e përgëzoi Rektorin Zejnullahu për zgjedhjen e tij në postin e Rektorit si rektori i parë i cili vj[…]

   
 

Njoftim për bursa studimi në kuadër të kornizës Erasmus Mundus Action 2, të programit JoinEU-SE>Penta

 
 • Njoftim për bursa studimi në kuadër të kornizës Erasmus Mundus Action 2, të programit JoinEU-SE>Penta
  03 nëntor @ 04:02

  Në kuadër të programit për bashkëpunim dhe mobilitet në fushën e arsimit të lartë Erasmus Mundus programi: JoinEU-SEE>PENTA ka hapur thirrjen për aplikim, që do të zgjasë nga data 3 nëntor 2014 deri më 1 shkurt 2015. Ky program koordinohet nga Universi[…]

   
 
 |<  <  4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje