Rektori i UP-së, Marjan Dema, priti homologun e tij nga Universiteti Politeknik i Tiranës, Andrea Maliqari

 
 • Rektori i UP-së, Marjan Dema, priti homologun e tij nga Universiteti Politeknik i Tiranës, Andrea Maliqari
  22 dhjetor @ 03:49

  Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”,  prof. dr. Marjan Dema,  ishte nikoqir i përfaqësuesve të Universitetit Politeknik të Tiranës,  të prirë nga rektori prof. dr. Andrea Maliqari.
  Qëllimi i këtij tak[…]

   
 

Rektori i UP-së Marjan Dema dhe ministrja e Tregtisë dhe Indrustrisë Hykmete Bajrami, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

 
 • Rektori i UP-së Marjan Dema dhe ministrja e Tregtisë dhe Indrustrisë Hykmete Bajrami, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi
  21 dhjetor @ 09:54

  Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi mes këtyre dy institucioneve. Kjo marrëveshje ka për qëllim realizimin e objektivave në pajtim me kompetencat dhe mandat[…]

   
 

UPISC hap thirrjen për aplikime

 
 • UPISC hap thirrjen për aplikime
  20 dhjetor @ 08:17

  Organizatorët e Konferencës Ndërkombëtare Studentore të Universitetit të Prishtinës (University of Prishtina International Student – UPISC)  lansuan zyrtarisht thirrjen për aplikim në edicionin e dytë të kësaj konference. UPISC që do të mbahet […]

   
 

Profesoresha Majlinda Kelmendi me ekspozitë personale në Vjenë

 
 • Profesoresha Majlinda Kelmendi me ekspozitë personale në Vjenë
  19 dhjetor @ 11:38

  Profesoresha e Degës së Artit Figurativ në Universitetin e Prishtinës, Majlinda Kelmendi, u paraqit me ekspozitë personale në edicionin e tretë të eventit “Javët e Kulturës Shqiptare në Austri”.
  Ekspozita personale e artistes mban titul[…]

   
 
 |<  <  3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje