Rektori i Dema takoi kryesuesin e UNESCO-s për të drejtën në arsim, Prof. Jan De Groof

 
 • Rektori i Dema takoi kryesuesin e UNESCO-s për të drejtën në arsim, Prof. Jan De Groof
  03 mars @ 03:50

  Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Prof. Dr. Marjan Dema, priti sot në takim kryesuesin e UNESCO-s për të drejtën në arsim, njëherësh kryetar i Shoqatës Evropiane për Arsim, Ligj dhe Politika, Prof. Jan De Groof.  Në[…]

   
 

NË KUADËR TË BASHKËPUNIMIT PËRMES PROJEKTIT TEMPUS, REKTORI DEMA PRET NË VIZITË PROF. DR. VALERIA GRIECO NGA UNIVERSITETI I MILANOS

 
 • 03 mars @ 12:55

  Sot Rektori i Universitetit të Prishtinës Profesor Marjan Dema realizoi një takim me Profesoreshën Valeria Grieco, koordinatore e projektit TEMPUS: “544182-TEMPUS-1-2013-1-IT-TEMPUS-JPCR PUBLIC HEALTH IN THE WESTERN BALKANS – IMPROVEMENT IN TH[…]

   
 

Studentët e UP-së dhe kolegët e tyre studentë nga Bursa (Turqi) realizojnë projektin e përbashkët për Dizajnimin e një Shkolle Ekologjike

 
 • Studentët e UP-së dhe kolegët e tyre studentë nga Bursa (Turqi) realizojnë projektin e përbashkët për Dizajnimin e një Shkolle Ekologjike
  01 mars @ 01:57

  Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” me 16 studentë të përzgjedhur nga njësitë akademike të FNA-së, FIEK-ut dhe FIM-it mori pjesë në punëtorinë “Kulturë e përbashkët, projekte të përbashkëta” në Bursa, Turqi. Kjo punëtori e […]

   
 

Studentët inovativë të UP-së

 
 • Studentët inovativë të UP-së
  27 shkurt @ 01:36

  Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” gjithmonë ka nxjerr kuadro të suksesshme nga radhët e veta.
  Të tillë do të jenë edhe studentët e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike të programit Mekatronikës, të cilët çdo ditë janë në kërkim[…]

   
 
 |<  <  2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje