Rektori i UP-së, Prof. Dr Marjan Dema pret znj. Florence Nikolic – Këshilltare për bashkëpunim dhe veprimtari kulturore e Ambasadës së Francës në Kosovë

 
 • Rektori i UP-së, Prof. Dr Marjan Dema pret znj. Florence Nikolic – Këshilltare për bashkëpunim dhe veprimtari kulturore e Ambasadës së Francës në Kosovë
  21 prill @ 11:03

  -    Inicohet aplikimi formal i UP në Agjencionin Universitar të Frankofonisë
  […]

   
 

Presidenti Thaçi u ofron përkrahje rektorit Prof. Marjan Dema dhe dekanëve të rinj të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

 
 • Presidenti Thaçi u ofron përkrahje rektorit Prof. Marjan Dema dhe dekanëve të rinj të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”
  19 prill @ 05:34

  Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot rektorin e ri të Universitetit të Prishtinës, Prof. Dr Marjan Dema, bashkë me dekanët e sapozgjedhur.
  […]

   
 

Rektori i UP-së, Prof. Dr Marjan Dema pret Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Kosovë, z. Qemajl Minxhozi

 
 • Rektori i UP-së, Prof. Dr Marjan Dema pret Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Kosovë, z. Qemajl Minxhozi
  19 prill @ 03:05

  Rektori i UP-së Prof.dr. Marjan Dema sot priti në takim Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Kosovë z. Qemajl Minxhozi. Rektori Dema pas fjalës së tij mirëseardhjeje e njoftoj ambasadorin Minxhozi me rrjedhat e fundit në Universitetin “Hasan Pr[…]

   
 

Fakulteti i Edukimit, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, organizoi punëtorinë tre ditore në Durrës

 
 • Fakulteti i Edukimit, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, organizoi punëtorinë tre ditore në Durrës
  19 prill @ 02:55

  Në këtë punëtori përveç personelit akademik të këtij fakulteti dhe udhëheqjes së Fedu në krye me dekanin e  këtij fakulteti, Prof. Dr. Ethem Ҫeku, ishte i pranishëm dhe rektori i Universitetit Prof. Dr. Marjan Dema.[…]

   
 
 |<  <  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje