Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" dhe Universiteti i Sarajevës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

 
 • Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" dhe Universiteti i Sarajevës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi
  17 janar @ 05:37

  Gjatë ditës së sotme, rektori prof. dr. Marjan Dema së bashku me homologun e tij nga Universiteti i Sarajevës prof. dr. Rifat Skrijeli, kanë  nënshkruar  marrëveshje  bashkëpunimi mes këtyre dy institucioneve.

  […]

   
 

Omer Halisdemir University, ofron mundësi të studimeve të nivelit MA dhe PhD

 
 • 17 janar @ 02:58

  Omer Halisdemir University, Turqi, ofron mundësi të studimeve të nivelit MA dhe PhD, ndërkaq studentëve të Kosovës u ofrohet 50% zbritje.
  […]

   
 

Mundësi për Bursa

 
 • 11 janar @ 11:32

  Mundësi për Bursa për mes programit “Scientific and Educational Co-operation Program between the Ministry of Education, Science and Technology of the Republic of Kosovo and the Ministry of Human Capacities of Hungary for the years 2017-2019”

   
 

Rektori i UP-së, prof. dr. Marjan Dema, uron studentët, pedagogët dhe punonjësit e UP-së

 
 • Rektori i UP-së, prof. dr. Marjan Dema, uron studentët, pedagogët dhe punonjësit e UP-së
  30 dhjetor @ 05:28

  Të nderuar studentë, pedagogë dhe punonjës të UP-së,
  […]

   
 
 |<  <  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje