Ligjëratë - Wayde Pittman

 
 • 21 maj @ 12:00

  Ligjëratë nga Wayde Pittman, zyrtar i Lartë Ligjor nga Dhoma Gjyqësore e Tribunalit Penal Ndërkombëtar për ish-Jugosllavinë

  E martë, 22 maj 2012 

  10:00- 12:00, Fakulteti Filozofik
  Tema:&nb[…]

   
 

Konkurs për vende të lira pune në Administratën e UP-së

 
 • 17 maj @ 12:00

  Universiteti i Prishtinës shpall konkurs për këto vende të lira pune në Administratën e Universitetit të Prishtinës (UP):

  - Zy[…]

   
 

NJOFTIM

 
 • 17 maj @ 12:00

  Njoftohen të gjitha organizata studentore të cilat nuk kanë aplikuar që të garojnë në zgjedhjet studentore të Universitetit të Prishtinës 2012 se këtë mund ta bëjnë sot dhe nesër gjegjësisht 17 – 18.5.2012.
   
 
 |<  <  235 - 236 - 237 - 238 - 239 - 240 - 241 - 242 - 243 - 244  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje