Rektori Gashi vizitoi Fakultetin e Arteve

 
 • Rektori Gashi vizitoi Fakultetin e Arteve
  23 tetor @ 12:00

  Sot, më 23 tetor 2012, Rektori i UP-së prof. dr. Ibrahim Gashi ka vizituar Fakultetin e Arteve, me ç’rast rektori Gashi ka shprehur gatishmërinë e tij që të bashkëpunojë me këtë Fakultet në baza të rregullta.

  Theks të veçantë iu kush[…]

   
 

Rektori Gashi viziton FGJT dhe FSHTA në Mitrovicë

 
 • Rektori Gashi viziton FGJT dhe FSHTA në Mitrovicë
  22 tetor @ 12:00

  Sot, me 22 tetor 2012, Rektori i Universitetit te Prishtinës Prof. Dr. Ibrahim Gashi zhvilloi një vizite pune ne dy njësitë akademike të UP që veprojnë në Mitrovicë( Fakultetin e GJeoshkencave dhe Teknologjisë dhe Fakultetin e Shkencave të Aplikuara). Në[…]

   
 

Rektori Gashi priti një delegacion të lartë të Ministrisë së FSK-së

 
 • Rektori Gashi priti një delegacion të lartë të Ministrisë së FSK-së
  19 tetor @ 12:00

  Rektori i Universitetit të Prishtinës Prof. Dr. Ibrahim Gashi priti një delegacion të lartë të Ministrisë së FSK-së, të prirë nga Ministri Gjeneral Agim Qeku dhe zv. Ministrat Shemsi Veseli dhe Bejtush Gashi si dhe komandanti i FSK-së Gjeneral Kadri Kastr[…]

   
 

Rektori Gashi viziton Këshillin e Studentëve të Fakultetit Filozofik

 
 • Rektori Gashi viziton Këshillin e Studentëve të Fakultetit Filozofik
  19 tetor @ 12:00

  Sot Rektori i Universitetit të Prishtinës Prof. Dr. Ibrahim Gashi zhvilloi një vizitë në selinë e Këshillit të Studentëve të Fakultetit Filozofik. Ai u prit nga Kryetari i Kryesisë së Këshillit Valmir Gashi dhe nga të gjithë anëtarët e Kryesisë së Këshill[…]

   
 
 |<  <  222 - 223 - 224 - 225 - 226 - 227 - 228 - 229 - 230 - 231  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje